Fredag bestående av julklappsshopping och sedan middag. Vi gick till det relativt nyöppnade Napolyon Bistro & Bar på Grev Turegatan i Sthlm (i "ett litet hak"s tidigare lokaler). Numera är detta en modern bistro med fransk husmanskost. Vi började middagen med charkuterier med grillat levainbröd. God start även om vi båda tyckte att brödet var något hårt grillat. Till detta drack vi ett glas shiraz. Till huvudrätt valde maken Moules frites: blåmusslor, persilja, pommes frites och aioli. Själv valde jag Gäddqueneller: spenat, hummersås, löjrom och smördeg. Chablis till detta funkade bra. En trevlig middag i en avslappnad miljö!
fredag 7 december 2012
Napolyon Bistro & Bar
Fredag bestående av julklappsshopping och sedan middag. Vi gick till det relativt nyöppnade Napolyon Bistro & Bar på Grev Turegatan i Sthlm (i "ett litet hak"s tidigare lokaler). Numera är detta en modern bistro med fransk husmanskost. Vi började middagen med charkuterier med grillat levainbröd. God start även om vi båda tyckte att brödet var något hårt grillat. Till detta drack vi ett glas shiraz. Till huvudrätt valde maken Moules frites: blåmusslor, persilja, pommes frites och aioli. Själv valde jag Gäddqueneller: spenat, hummersås, löjrom och smördeg. Chablis till detta funkade bra. En trevlig middag i en avslappnad miljö!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar